top of page

De gaafste klanten?

Dat zijn degenen die jou betalen om jezelf te zijn. 

Stel je voor dat jouw merk of onderneming een reflectie van je eigen                      persoonlijkheid is, die je via je copy als een Niagarawaterval over jouw ideale klant uitstort. Woosh! Dat is de bedoeling van je website.

brutale
DSC_0080_edited.jpg

Het is niet alleen

wat je zegt.

Het is ook

 hoe je het zegt.

"Find out who you are, and do it on purpose."

-Dolly Parton

Jou jezelf laten zijn door lekkere copywriting met persoonlijkheid. Zo help ik jou om een écht vrije ondernemer met een blije bakkes te worden. (Ik heb ook zingeving nodig in mijn leven ;)

 

Hoe ik dat doe?

Ik leer je kennen.

 

Inclusief je doelen en je kernwaarden. Ook als je die niet zo goed weet. We ontdekken wie je bent als merk of ondernemer en wat voor gevoel je wilt overbrengen op je doelgroep.

1.

We maken een plan.

 

Alles zit erin: je boodschap, je tone of voice, zoektermen, de call to action. Alles in eerlijke, heldere en overtuigende taal. Dat leest lekker weg!

2.

De woorden werken voor je.

 

Jouw ideale klant denkt: 'Huh? Deze mensen snáppen mij!' En dan kiest hij  dus niet alleen voor je product of dienst, maar ook - met hart, ziel én portemonnee - voor JOU.

4.

Ik ga schrijven.

 

Voor mij voelt dat alsof ik je hele website face-forward in je eigen persoonlijkheid dip. Als een softijsje in een bak discodip

3.

Denk jij nu:

Hell to the f*cking yes??

Marble Surface
IwantgraphiX.png

Paulien hielp me met een website voor mijn klant. De conversie is omhoog gegaan en de bezoekers blijven langer hangen. Ik kan Paulien aanraden omdat ze duidelijke afspraken maakt en alles heel netjes aanlevert.

Vincent Grobecker - Eigenaar / grafisch ontwerper

Lyter.PNG

Paulien is punctueel met deadlines, schrijft goede SEO-teksten, levert ze aan in een duidelijk schema. Heel sterk! Ik heb SMOEL copywriting al een aantal keer aanbevolen bij mijn relaties.

Nils Paar - Founder

Redpanda Works.PNG

Onze klant is in de afgelopen 2 jaar nog niet zo tevreden geweest als nu Paulien de blogs schrijft. Ze is pro-actief in communicatie en prettig om mee samen te werken. Deadline is deadline.

Wendy van Klunder - Head of operations

NordSign

Paulien is mijn vaste keuze bij een aantal opdrachtgevers. Haar werk is altijd op tijd af, van goede kwaliteit en levert mij en mijn klanten leads op. Ik zou haar niet aanbevelen omdat ze dan geen tijd voor mij meer heeft!

Mike Freeke - Eigenaar / grafisch ontwerper

DUS

 

All the single copy's: een homepagina met propositie, dienstenpagina, over mij pagina, merkverhaal, manifesto, salespaginaCTA, SEO blogbedankpaginapop-up, koopknop, slogan, producttekst en andere webteksten: put your hands up!

Heldere webteksten met een eigen stem?

Let's shake your money maker.

bottom of page