top of page

Copywriter websites

Dat is een copywriter die jouw website inzet voor jouw doelen.

doelen.

OUR NEW PLACE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Heb jij een copywriter voor websites nodig? Sta jij op het punt om jouw website te lanceren? Of heb je al een website maar nog bijna geen bezoekers? Of converteren je salespagina's gewoon niet en bouncen de bezoekers? Of ben jij een webdesigner en krijg je steeds vaker vragen over de teksten?

copywriter websites nodig?

Hoe gaaf zou het zijn als jouw website voor je zou werken?

Dat hij voor je spreekt in je eigen stem en als een soort (niet zeurende) collega continu bezig is met het binnenhalen van leads, sales, klanten en prospects? Een mailinglist voor je opbouwt? Volgers verzamelt die bij je passen? Of dat jij dit als webbouwer compleet aan je klant kunt opleveren? Een copywriter voor websites kan je hiermee helpen.

Een copywriter voor websites

  • weet hoe (SEO) werkt

  • schrijft voor scannende lezers

  • denkt na over user-experience (UX)

  • weet hoe hersenen werken

  • zet overtuigingstechnieken in

  • schrijft alles in jouw eigen kenmerkende tone of voice

klik

"Ik zocht een copywriter voor mijn website en kwam in contact met Paulien. Na één telefoontje wist ze precies de juiste snaar te raken in mijn webcopy. In mijn eigen stijl schreef ze pakkende copy waardoor mijn klanten het juiste gevoel krijgen bij mij."

Microphone

SMOEL copywriting

Ik schrijf woorden die jouw onderneming als jou laten klinken.

Want dat zijn woorden die voor je werken.

Bij deze copywriter websites ben je goed.
 
Hoi, Paulien is de naam. Ik maak van jouw doelen mijn doelen. En webcopy is mijn middel. Als copywriter websites houd ik rekening met alles wat een bezoeker kan laten bouncen. En dus ook wat een bezoeker juist laat blijven. Verder lezen. Glimlachen. Knikken. Klikken. Kopen.
 
Het is mijn ding om bezoekers aan te trekken met de juiste (zoek)woorden. En ook om jouw boodschap over te brengen, je doelgroep te informeren, producten of diensten te verkopen, abonnees of gegevens te verzamelen. Oftewel: om je te helpen met geld verdienen.

PLN.jpg

Ik vind het lekker als mijn woorden effect hebben.

Maar wat ik, afgezien van de monnies nog veel belangrijker vind? Dat je blij bent met wat je doet. En als je het mij vraagt, heeft dat alles te maken met jezelf zijn als ondernemer. Want als jij jezelf bent, trek je mensen aan die niet alleen van je houden om wat je doet of verkoopt, maar vooral om hoe je dat doet. Om wie je bent.

Als copywriter websites neem ik dat mee. Je website moet jouw persoonlijkheid laten zien. Je copy moet als jij klinken. Het is niet gewoon een webtekst. Het is je stém! Je imago en je street-cred. Wees jezelf, ook op je website. Want zo krijg je de allerleukste klanten. En daar krijg jij dus die blije bakkes van.

*mic drop*

Lyter.PNG
studiofreeke.png
Goals logo.png
Redpanda Works.PNG
logo-iwantgraphix.png

Samenwerkingen

Met design-, reclame-, communicatie-, branding- en growth hackingbureaus werk ik aan vindbare websites, informatieve en lead-generende blogs, landingspagina's en triggerende webcopy voor uiteenlopende projecten en opdrachtgevers. Zoek jij ook een copywriter om op freelance basis mee samen te werken?

Laten we praten!

bottom of page