top of page

Deze organisaties gingen je voor.

En dit is wat ze erover zeiden:

Paulien weet altijd de juiste tone of voice te vinden bij de verschillende klanten van Contentoo! Ze begrijpt waar de content naartoe moet gaan en wat de kern van de boodschap is, waarna ze er in slaagt om deze ook op een creatieve manier te verwoorden. Haar proactieve houding maakt het makkelijk om met haar samen te werken en snel te schakelen!

Michelle de Groot, Contentoo

Paulien heeft mijn passie en tone of voice supergoed kunnen vangen in woorden. Krijg hele leuke reacties op mijn website teksten. Echt een aanrader!

Ellen Kuit, i-Connect

Paulien wist na 1 telefoongesprek teksten voor mijn website aan te leveren waarin ik mezelf herken, die passen bij mijn persoonlijkheid en die precies dat vertellen wat ik belangrijk vind. Superblij mee!

Saskia Moerman, fotograaf

Wat werd ik blij toen ik de teksten las die Paulien voor me had geschreven. Het klopte helemaal! Het was mijn emotie, mijn boodschap en ook woorden die ik normaal gesproken gebruik. Maar dan zo geschreven dat het een mooie, pakkende tekst is geworden. En ook nog een heel leuk persoon. Dus....schakel Paulien in voor je teksten!

Mârret van de Heuvel, Puur in Beeld

Paulien is niet alleen een vak-expert die vlijmscherpe teksten schrijft, maar ook nog eens een plezier om mee te werken. Ze heeft mij onder andere geholpen met het redigeren van mijn website tekst waardoor deze net de *spark* kreeg die 't miste. Aanrader!

Jeffrey Plaggenburg, Businesspartner voor creatieve ondernemers

Wocozon worstelde met de geschreven communicatie, met name om een goede tone of voice neer te zetten, die aansluit bij de doelgroep. Door vooraf de juiste vragen te stellen en je als opdrachtgever goed na te laten denken over de inhoud. Je merkt door Paulien’s ervaring en haar grondige vooronderzoek dat ze haar werk voor onze doelgroep goed begrijpt. En dat is meer dan copywriting alleen. Ze weet waarover ze schrijft. Daarmee weet je dat je samenwerkt met iemand die de juiste vaardigheden heeft en aan onze verwachting voldeed. Door de duidelijke geschreven taal begrijpt niet alleen onze doelgroep het beter, het communiceert ook intern beter naar alle collega’s. Duidelijk en heldere taal en consistentie in het taalgebruik van onze communicatiemiddelen. Erg fijn om te ontdekken dat het werkt. Paulien is lekker direct, kort en bondig. Doet wat ze belooft en daar houden we bij Wocozon van. Deadline is deadline. Maar ook het samen sparren om tot de juiste essentie te komen is erg prettig met Paulien. Ze neemt daarin vaak de leiding en dat is prettig. Waardevolle momenten zijn vaak als je geconfronteerd wordt met communicatie onderdelen die we al een tijd gebruikten maar waarvan we wisten dat het nog niet helemaal goed zat. Het is dan enorm waardevol als je merkt dat alle puzzelstukjes nu op z’n plaats vallen.Wij zouden Paulien zeker aanbevelen.

Erik Strik, Stichting Wocozon

It has been a pleasure working with Paulien. In my previous job, I worked with her through an agency and briefed her for translation-copywriting with English copy that needed translation to Dutch. She has always delivered her tasks on time. The delivered copy was of great quality every time. Whenever there were open questions, she communicated actively and on time. I can totally recommend Paulien since I have experienced her as a reliable and skilled translator and writer!

Josephin Malow

Het is prettig samenwerken met Paulien. Deadlines worden gehaald, als er spoed is kan ze vaak wel wat schuiven in de agenda en ze is proactief. Onze klant is in twee jaar samenwerking nog niet zo blij geweest met een copywriter. 

Wendy van Klunder, Red Panda Works

Ik vond het lastig een copywriter te vinden die deadlines kan halen en zelfstandig goed werk op kan leveren. Met Paulien heb ik die toch gevonden! Ze levert goede teksten, werkt punctueel, met duidelijke communicatie en stelt zich ook flexibel op. Ik heb haar al aanbevolen bij anderen.

Nils Paar, Lyter

Ik ben meer grafisch dan tekstueel. Het contact met Paulien voelde meteen goed! Haar webteksten hebben de conversie verhoogd en bezoekers blijven langer. De wijze waarop Paulien haar teksten aanlevert is heel duidelijk en netjes, dat vind ik heel waardevol. Verder is ze duidelijk in haar communicatie en maakt goede afspraken.

Vincent Grobecker, Bliqvangers

Paulien heeft goed begrepen hoe wij willen communiceren met onze cliënten en weet technisch lastige onderwerpen goed te vertalen naar fijne leesbare artikelen. 

Arjan Baar, Ygrec Finance

Ik ben zelf niet goed in het schrijven van overtuigende teksten. Paulien heeft me goed geholpen door (kritische) vragen te stellen en leverde snel. Ze is een copywriter met verstand van zaken die in staat is zich in meerdere doelgroepen te verplaatsen.

Annerique Roosegaarde-Bisschop, Project Up

Omdat we zelf niet de kennis en inspiratie hadden om teksten te koppelen aan onze werkzaamheden, schakelden we Paulien in. Ze is helder, bakent zaken netjes af en komt afspraken na. Haar gave woordspelingen zijn megacreatief en geven onze teksten echt een next-level gevoel en een website waar we trots op zijn! SMOEL copywriting neemt je een belangrijke zorg uit handen. 

Nick Manders, Like2Lead

Meer zien?

Voor deze organisaties schreef ik webteksten, short copy, e-mail sequences, blogs, whitepapers, vertalingen, social mediaposts en meer. Benieuwd naar specifieke voorbeelden van mijn werk? Neem contact op. 

bottom of page